Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Този протест е първият след 90-а, сегашният, който

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Този протест е първият след 90-а, сегашният, който
Коментари Харесай

Румен Петков: Протестът загуби част от енергията си, защото забравихме шкафчето с един милион евра и кюлчета злато

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Този митинг е първият след 90-а, сегашният, който няма в основата си, дайте ми по-висока заплата, няма в основата си, направете ми улицата, а в действителност в основата е – повече по този начин не може. За страдание, митингът загуби част от силата си, не поради друго, а тъй като забравихме шкафчето с един милион евра и кюлчета злато.

Това сподели Румен Петков пред Слави в шоуто му по Телевизия 7/8.

На митинга това не звучи. Аз съм обезпокоен, че ние имаме една партийна патология в България. Това значи, че всички, които се афишират за съпротива, или имат някаква връзка с министър-председателя, хубаво е опозиционери, като Цецо Цветанов, като Христо Иванов, като Мая, да излязат и да кажат, ние от една година не поддържаме връзка с Бойко Борисов, или да кажат, поддържаме връзка, желали сме от него, той ни е предложил. Ако ние излизаме на площада да плюем Борисов, само че другояче се разбираме с него, по този начин не може. Като приблизително осведомен жител имам учредения да смятам, че е имало такива срещи, и зелените, и оня с чекмеджето. Но ние би трябвало да си дадем сметка, че в случай че през днешния ден не дадем явен отпор, ние къде отиваме, сподели още Румен Петков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР